BASCHET: Doi antrenori români, abslovenţi ai cursului FIBA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: Doi antrenori români, abslovenţi ai cursului FIBA
BASCHET: Doi antrenori români, abslovenţi ai cursului FIBA

Marcel Ţenter, antrenor principal la „U” Mobitelco Cluj şi Tudor Costescu, antrenor principal la CSM Bucureşti au devenit duminică absolvenţi ai cursului de antrenori organizat de Federaţia Internaţională de Baschet – Zona Europeană.

Pentru Ţenter bucuria a fost dublă, el aniversând în aceeaşi zi cea de-a 40-a aniversare.

„S-a întâmplat ca absolvirea cursului FIBA, care a durat trei ani, să coincidă cu ziua mea de naştere. Sunt mândru că pe diploma de absolvire este trecută data de 26 iulie 2009, atunci când am împlinit 40 de ani. A fost o experienţă foarte interesantă, am fost împreună cu mulţi colegi din întreaga Europă şi mă bucur că am absolvit împreună cu un al român, Tudor Costescu”, a declarat Ţenter.

Ambii tehnicieni sunt proaspăt investiţi în funcţii, dar în timp ce Tudor Costescu a mai activat un an în Divizia A ca principal, Marcel Ţenter se află la debutul său în prima divizie din România în această postură. Fostul conducător de joc al echipei naţionale, care a făcut parte din generaţia de aur a baschetului clujean din anii ’90, a fost, în sezonul trecut, antrenor secund al echipei „U” Mobitelco şi s-a ocupat şi de pregătirea echipei de tineret.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite