BASCHET: Gaz Metan Mediaş nu va participa la memorialul Elemer Tordai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza accidentărilor suferite de doi jucători de bază, Tudor Dumitrescu şi Ivan Zigeranovic, în partidele amicale contra lui BC Mureş, desfăşurate la Mediaş şi respectiv la Târgu Mureş, echipa de baschet Gaz Metan Mediaş anunţă că nu va mai participa la memorialul "Elemer Tordai" care va avea loc la Sibiu în perioada 10-12 septembrie.

Tudor Dumitrescu a suferit o contuzie la coloana lombară, fără drept de pregătire două săptămâni, iar Ivan Zigeranovic a suferit o contuzie şi întindere la gamba piciorului drept, precizează clubul într-un comunicat.

În plus nici Deven Mitchell nu este refăcut în urma problemelor la genunchi, după stagiul de pregătire montan.

Totodată necooptarea în lot, până la această dată, a încă unui centru, aduc echipa condusă de tehnicianul Bruno Soce în situaţia de a se baza doar pe 8 jucători, adaugă comunicatul.

La memorialul Elemer Tordai şi-au mai anunţat participarea echipa locală, CSU Sibiu precum şi BC Târgu Mureş şi BC Argeş Piteşti. Programul definitiv nu este cunoscut încă, clubul sibian încercând să găsească până joi o altă echipă cu care să completeze patrulaterul. Primele meciuri ar urma să aibă loc joi seară, începând cu ora 17.00, în Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite