Elba Timişoara, primul trofeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elba Timişoara a cucerit, sâmbătă, la Sibiu, primul trofeu din istoria clubului, adjudecându-şi Cupa României la baschet masculin, după victoria din finală cu Gaz Metan Mediaş, scor 92-83.

Medieşenii, care plecau favoriţi după eliminarea istorică în semifinale a câştigătoarei din ultimii şase ani, Asesoft Ploieşti, nu au rezistat iureşului ofensiv al adversarilor.

Legiunea sârbă a bănăţenilor a făcut legea pe teren, Pesici şi Velickovici fiind principalii marcatori ai învingătorilor cu 24, respectiv 23 de puncte. Pentru învinşi s-a remarcat din nou Titus Nicoară, cu 23 de puncte şi 15 recuperări, tânărul jucător al naţionalei având o evoluţie excelentă şi în semifinala cu Asesoft. La final, Dragan Petricevici a trimis din nou câteva săgeţi către conducerea administrativă a clubului bănăţean.

„Am antrenat la viaţa mea şi jucători mai valoroşi, dar cu caractere mai mari niciodată. Noi suntem ieşiţi din modă. Jucăm ca în anii ‘70. Nu ne aşteptăm să primim mai mult decât o bătaie pe umeri, suntem obişnuiţi cu asta", a declarat Petricevici, care a intenţionat să demisioneze la începutul acestui an, dar a revenit în cele din urmă asupra deciziei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite