EUROBASKET 2009: Ana Ivanovici este alături de naţionala Serbiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Ivanovici, fostul număr 1 WTA, care şi-a anunţat retragerea temporară din activitate după eliminarea de la US Open, este unul dintre susţinătorii celebri ai naţionalei Serbiei la Eurobasket 2009, care începe astăzi în Polonia.

Pasionată de baschet încă înainte să se apuce de tenis Ivanovic este la curent cu tot ceea ce se petrece în acest sport în ţara sa natală. “Tatăl meu a jucat baschet la nivel semiprofesionist, în Belgrade, astfel că ştiu foarte multe despre acest sport încă de când eram mic copil”, a declarat Ivanovici pentru site-ul oficial al competiţiei.

Cum majoritatea fanilor din Belgrade trebuie să fie de partea unuia sau altuia din marii rivali Steaua Roşie sau Partizan, nici Ana nu putea rămâne “independentă”. “Sunt alături de cei de la Partizan, la fel ca toată familia mea”, a spus jucătoarea de tenis de 21 de ani. “Am fost prezentă la mai multe derby-uri în Sala Pionir iar atmosfera este extraordinară. Nicăieri nu am văzut aşa ceva indiferent de sport”, a mai spus sârboaica.

Chiar dacă vremurile generaţiilor de aur din baschetul sârb au trecut, Ivanovici crede că actuala generaţie are şanse de a produce surprize la Eurobasket 2009. “Avem o echipă foarte tânără acum, o nouă generaţie care este extrem de motivată. Cred că este o combinaţie bună pentru a obţine succese”, a încheiat Ana Ivanovici.

Programul zilei de azi la Eurobasket (ora României):

17.30: Macedonia-Grecia (Grupa A, Poznan)
17.30: Rusia-Letonia (Grupa B, Gdansk) - în direct la Sport 1
19.15: Marea Britanie-Slovenia (Grupa C, Varşovia)
19.15: Polonia-Bulgaria (Grupa D, Wroclaw)
20.15: Croaţia-Israel (Grupa A, Poznan)
20.15: Franţa-Germania (Grupa B, Gdansk)
22.00: Serbia-Spania (Grupa C, Varşovia) - în direct la Sport 1
22.15: Turcia-Lituania (Grupa D, Wroclaw)


  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite