Drăguşin are serioase probleme de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Drăguşin, pivotul naţionalei României şi al echipei BC Argeş Piteşti, are serioase probleme de sănătate, fiind sfătuit de doctori să-şi diminueze cât mai mult efortul fizic.

El a evoluat doar 10 minute în prima etapă a Diviziei A la baschet masculin, în care piteştenii au învins Energia Rovinari cu scorul de 83-78.

„Valoarea transaminazelor este de 10 ori mai mare decât valoarea normală. Iniţial s-a crezut că este vorba despre hepatită, dar în urma unor analize amănunţite doctorii au exclus această variantă”, a declarat Drăguşin pentru „Adevarul Sporturi“

„Deocamdată mi s-a limitat efortul fizic şi de aceea am evoluat doar 10 minute în ultimul meci. Nu merg nici la antrenamente, ci sunt prezent la joc, pe bancă, pentru a-mi ajuta echipa atunci când este necesar”, mai spune pivotul de 2,21 m.

Jucătorul piteştenilor urmează să treacă printr-o nouă serie de analize săptămâna aceasta pentru a determina care este cauza nivelului crescut al acestor enzime ale ficatului.

Ionuţ Drăguşin s-a transferat în această vară la Piteşti de la CSU Cuadripol Braşov, acolo unde în ediţia 2008-2009 a avut o evoluţie excelentă postând 15,9 puncte şi 11,8 recuperări în medie pe meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite