BASCHET: Diana Pop a revenit la Wasserburg!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: Diana Pop a revenit la Wasserburg!
BASCHET: Diana Pop a revenit la Wasserburg!

Jucătoarea română de baschet Diana Pop a revenit în lotul echipei TSV Wasserburg, pentru sezonul competiţional 2009-2010, după cum anunţă site-ul oficial al Bundesligii.

Componenta grupării bavareze a devenit mamă anul acesta, dând naştere, pe 5 iunie, unei fetiţe superbe, Alessia Patricia. Diana a promis că nu se va lăsa de sportul de performanţă şi vrea să mai cucerească încă un titlu de campioană a Germaniei (a câştigat cinci campionate cu Wasserburg).
Sportiva va purta în acest sezon acelaşi tricou, cu numărul 13, pe care l-a avut de-a lungul tuturor sezoanelor petrecute la Wasserburg. "Nu mi-a adus niciodată ghinion, din contră. De fapt, nu cred că mi-am pus vreodată această problemă în cariera mea. De fiecare dată m-am concentrat numai asupra a ceea ce aveam de făcut pe teren", a explicat Dia, care nu a uitat să trimită o urare către jucătoarele de la Baschet Club Star: "Ştiu că în România a început şcoala aşa că le urez numai de bine la învăţătură şi le sfătuiesc să se ţină de acest sport minunat!".
Coordonatorul de joc al grupării bavareze a declarat pe site-ul Bundesligii că îşi va ajuta coechipierele, chiar dacă vine după un an de pauză. "Acum avem un lot în care sunt foarte multe jucătoare tinere şi nu toate au experienţă. Va fi un sezon de tranziţie pentru noi şi avem nevoie de timp pentru a ne consolida cu adevărat ca echipă", a precizat Diana Pop, care şi-a reluat antrenamentele de aproape trei luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite