Întăriri pe filiera americană pentru CSU Cuadripol Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Calancea va avea sub comandă alţi doi jucători americani
Dan Calancea va avea sub comandă alţi doi jucători americani

În tentativa de a menţine echipa în Divizia A de baschet, conducătorii de la CSU Braşov au achiziţionat în pauza competiţională trei jucători: doi americani şi un român.

Primul baschetbalist, Bogdan Drăguş, sosit liber de contract de la CSM Bucureşti, a semnat un angajament cu CSU până la finalul acestui sezon. Acesta are 27 de ani şi 2,05 metri, evoluând pe poziţiile 3,4.

Totodată, şefii braşoveni au ajuns la o înţelegere cu americanul Wohlleb Casey James, sportiv născut în Florida, în 1986. Baschetbalistul a evoluat ultima dată în Spania şi are peste doi metri înălţime, semnând un contract pe un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire.

De asemenea, la mijlocul săptămânii este aşteptat să sosească la Braşov un alt american cu experienţă, care măsoară 1,98 de metri şi joacă pe postul de pivot.

Este un baschetbalist care se aseamănă ca stil de joc cu Alex Hartman, care a evoluat în sezonul trecut la CSU. Noi am rezolvat deja transferul la Federaţia Română de Baschet şi sperăm să aducă un plus echipei. Încă nu am abandonat nici pista Lorenzen Wright (n.r. - jucător care a evoluat zece sezoane în NBA), deşi sunt şanse mici ca el să mai ajungă la Braşov.

Noi avem în echipă, cu cei doi americani achiziţionaţi, şase străini, însă vrem să rămânem doar cu cinci, astfel că vom renunţa la unul în perioada următoare", a declarat directorul executiv al celor de la CSU Cuadripol Braşov, Marius Fetti.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite