BASCHET: Croatul Teo Cizmici, noul antrenor de la Steaua Turabo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: Croatul Teo Cizmici, noul antrenor de la Steaua Turabo
BASCHET: Croatul Teo Cizmici, noul antrenor de la Steaua Turabo

Croatul Teo Cizmici, 38 de ani, este noul antrenor al echipei de baschet Steaua Turabo Bucureşti. El l-a înlocuit pe sârbul Predrag Vasici.

Cizmici a fost coechipier cu Virgil Stănescu, actualul pivot al steliştilor. Cei doi au evoluat împreună în Belgia, la Telindus BC Ostende, în sezonul 2003-2004.

Antrenorul croat l-a înlocuit la cârma echipei pe sârbul Predrag Vasici, după ce Steaua a fost eliminată de către BC Argeş Piteşti din Cupa României şi a pierdut primele două partide din sezonul 2009-2010 al Diviziei A, pe teren propriu cu CSU Atlassib Sibiu, scor 69-75 şi în deplasare cu Energia Rovinari, scor 77-74.

Cizmici a efectua prima şedinţă de pregătire cu jucătorii de la Steaua în această dimineaţă şi va debuta în campionatul intern vineri, când bucureştenii întâlnesc Elba Timişoara (Sala Regimentului de Gardă “Mihai Viteazul”, ora 17.15, în direct la TVR 2)

Croatul, 2,05m, care evolua pe postul de extremă, şi-a început cariera la legendara echipă croată Yugoplastika Split, cu care câştigat Euro Cup în 1988 şi 1991. După ce a mai evoluat în Israel, Turcia şi Belgia, Cizmici a revenit la Split în sezonul 2005-2006 unde şi-a terminat cariera de jucător şi a început-o pe cea de antrenor. Croatul se află la prima sa experienţă peste hotare.


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite