BASCHET: Cristina Ciocan se va opera la genunchi şi va absenta 2 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: Cristina Ciocan se va opera la genunchi şi va absenta 2 luni
BASCHET: Cristina Ciocan se va opera la genunchi şi va absenta 2 luni

Cristina Ciocan, extrema echipei LMK Sfântu Gheorghe şi a echipei naţionale va suferi o intervenţie chirurgicală la genunchi şi va absenta două luni.

Ciocan, cea mai valoroasă jucătoare a naţionalei feminine, care a cucerit medalia de aur la Jocurile Francofoniei, s-a transferat în această vară la Sfântu Gheorghe după un sezon petrecut la SCM Craiova.

„Meciurile pe care le-am jucat în această vară cu naţionala au agravat problema pe care o aveam la unul dintre cartilajele genunchiului stâng”, a declarat Ciocan pentru adevarul.ro

Sportiva se va opera la Târgu Mureş în această săptămână. „Am auzi că sunt foarte buni chirurgii de acolo şi sper ca totul să decurgă bine după operaţie, când timp de şase săptămâni nu voi avea voie să pun piciorul în pământ”, a mai spus jucătoarea celor de la Sfântu Gheorghe.

Cristina Ciocan a evoluat un singur meci în actualul sezon al Diviziei A, totalizând 14 puncte şi 5 recuperări în victoria contra celor de la Municipal Satu Mare.

LMK Sfântu Gheorghe, două victorii din tot atâtea meciuri în Divizia A, va debuta pe 11 noiembrie în FIBA Eurocup unde are o gupă dificilă cu Dinamo Moscova, Dunav Ruse şi Happoel Tel Aviv.

„Conducerea clubului şi-ar fi dorit să mă operez în iarnă pentru a-mi ajuta echipa în Cupele Europene însă din păcate durerile sunt prea mari. Dacă totul decurge bine voi fi aptă în ianuarie pentru partea a doua a campionatului”, a mai spus Ciocan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite