Craiova: Dublu eşec în baschet pentru olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschetbaliştii Craiovei nu fac faţă momentan primei ligi
Baschetbaliştii Craiovei nu fac faţă momentan primei ligi

Cele două echipe de baschet din Craiova nu au reuşit să se impună în acest weekend. Dacă băieţii au fost depăşiţi de Steaua, fetele au ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, fiind învinse la Arad.

Meci nebun între Steaua şi SCM „U“ Craiova. Gazdele au dominat clar primul sfert, câştigându-l cu 22-10, însă oaspţii au avut o tresărire de orgoliul spre finalul celui de-al doilea sfert, pe care l-au acontat cu 25-21. În sfertul al treilea craiovenii s-au apropiat şi mai mult, reuşind chiar să egaleze la 60 şi la 65. Totuşi gazdele au fost inspirate în final şi au învins cu 84-73. Imedia după fluierul final al partidei, tehnicianul Paul Nicolae a spus: „Ne-am dorit să câştigăm, ne-am pregătit mult pentru acest meci, dar din păcate după ce am egalat la 60 şi 65 am pierdut trei jucători şi am pierdut şi jocul. A fost un joc important, cu una dintre contracandidatele noastre, dar noi ne încercăm şansa până la capăt“.


Şi baschetbalistele au început prost partida cu ICIM Arad. Un terifiant 14-4 părea că le scoate din joc pe componentele noastre. În manşele 2 şi 3, oltencele au fost la timonă şi s-au apropiat de ICIM (20-14, 8-6), însă finalul a fost al gazdelor şi rezultatul final a fost 55-48.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite