Craiova: Asesoft va primi replica penultimei clasate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la Sport Club Municipal „U“ Craiova vor întâlni în această seară, de la ora 17.30, la Ploieşti, pe Asesoft, într-o partidă contând pentru etapa a XVII-a din prima ligă.

 Cele două echipe se află la pluri opuse în clasament, gazdele fiind pe locul al treilea, iar oaspeţii - pe penultimul loc. „Debutăm în noul an cu un meci foarte dificil, la Ploieşti. Am la dispoziţie întregul lot de doar o săptămână, dar asta nu ne face să nu credem în şansa noastră. Jucăm cu echipa campioană şi tocmai de aceea vreau să ne mobilizăm la maximum şi să dăm totul pe teren. Dacă suntem concentraţi sută la sută în acest joc şi ne dorim cred că putem furniza o surpriză“, a declarat antrenorul craiovenilor, Paul Nicolae. Partida dintre Asesoft Ploieşti şi SCM „U“ Craiova va putea fi urmărită în direct pe postul TVR2.

În schimb, fetele pregătite de Liviu Manea vor avea un meci greu, pe teren propriu, mâine, de la ora 16.00, în compania echipei ICIM Arad. Partida va conta pentru optimile de finală ale Cupei României. „Deşi nu avem un obiectiv stabilit în această competiţie, ne dorim să ajungem cât mai sus posibil. Dacă trecem de ICIM Arad avem toate şansele să ajungem în primele patru în Cupa României“, a precizat Liviu Manea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite