Complexul continuă pentru „U“ Mobitelco! CSU Ploieşti a câştigat derby-ul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la „U“ Mobitelco BT au fost învinşi de CSU ploieşti în derby-ul României la baschet masculin, în Sala Sporturilor „Olimpia“ din Ploieşti. Deşi au avut meciul la discreţie şi au condus pe aproape întreaga sa durată, elevii lui Ţenter au clacat din nou pe final

La Cluj se vorbeşte de fiecare dată de revanşă atunci când vine vorba de derby-urile cu eterna rivală CSU Asesoft Ploieşti, dar de cele mai multe ori câştig de cauză au tot prahovenii. În ultimii ani, „alb-negri“ au dezvoltat un adevărat complex în faţa grupării din Ploieşti, pe care nu reuşesc să o învingă în partidele importante.

După ce s-au înclinat în finala de anul trecut, clujenii au pierdut şi meciul tur al sezonului regulat, disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian“ şi mergeau la Ploieşti pentru a-şi lua revanşa în cadrul etapei a 18-a. Nu a fost să fie, pentru că deşi au condus pe cea mai mare parte a partidei, cei de la „U“ Mobitelco BT au pierdut pe final, 73-82 şi au ratat o şansă imensă de a-şi apropia prima poziţie la finalul sezonului regulat.

Cei mai buni din tabăra clujeană au fost Silvăşan (23 de puncte), Dykes (22 şi 5 pase) şi Krstanovic(14 şi 6 recuperări), urmaţi de Cuic (5, 5 recuperări şi 4 pase), Thomson (5) şi Lawrence (4). De partea cealaltă s-au remarcat Qaraan 31 (7X3, 6 rec.), Burlacu 26 (9 rec.), Mack 10 (6 pase decisive) şi Westrol 10 (6 rec., 5 pase).

„Am avut un meci în care nu am fost suficient de constanţi si această problemă s-a accentuat în partea a doua, mai ales în ultimele minute. Acest lucru ne-a costat. Ploieştiul a meritat această victorie, a avut şi doi jucători în mare formă, Burlacu şi Qaraan, care au reuşit să înscrie uneori chiar în ultimele secunde de atac. Ar fi trebuit să fim în unele momente mai agresivi în apărare", a declarat antrenorul Marcel Ţenter la finalul partidei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite