BASCHET: Pau Gasol ar putea lipsi de la Campionatul European

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor al echipei naţionale a Spaniei - Sergio Scariolo - a admis pentru prima dată posibilitatea ca Pau Gasol să nu participe la Campionatul European din Polonia, programat a se desfăşura în luna septembrie, anul curent.

"Vorbim despre cel mai important membru al grupului. Pau Gasol este un factor decisiv în jocul de baschet. Să îl avem alături este de maximă importanţă. Dar, dacă nu va participa înseamnă că ne confruntăm cu o imensă pierdere, un gol imposibil de umplut însă nu putem să stăm şi să ne plângem, trebuie să căutăm soluţii în acest sens", a declarat tehnicianul italian, care a pregătit în sezonul 2008/09 gruparea rusească Khimki Moscova.

Pau Gasol susţine a doua finală consecutivă în NBA, astfel încât e foarte posibil ca jucătorul să aibă nevoie de o pauză mai lungă pentru a se reface, informează fibaeurope.com.

"Nu intenţionez să discut despre pierderea lui Pau Gasol, atât timp cât el nu a luat o decizie în acest sens. El mi-a spus că evaluează situaţia la modul cel mai serios posibil iar pentru moment prefer să fiu pozitiv şi să sper că va participa la Eurobasket." a încheiat Scariolo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite