Campioana l-a achiziţionat pe Mihai Paul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
baschet
baschet

Conducerea campioanei la baschet masculin "U" Mobitelco BT Cluj a anunţat, marţi, transferul fundaşului Mihai Paul, component al naţionalei României.

„Am încercat să menţinem structura lotului de anul trecut, care a funcţionat, dar am simţit şi nevoia de sânge proaspăt în cadrul echipei. Mihai Paul are deja experienţă mare, atât în Divizia A, cât şi la echipa naţională, şi a dovedit că este un sportiv valoros. Eu sper ca, împreună cu noii lui colegi, să îşi dovedească valoarea şi să ne ajute să ne apărăm titlul în viitorul sezon", a declarat antrenorul Marcel Ţenter, la puţin timp după anunţul oficial.

La rândul său, preşedintele executiv Mircea Cristescu a precizat: "Este un jucător care poate fi compatibil cu echipa pe care am avut-o în sezonul proaspăt încheiat şi care ne poate aduce un plus de viteză, de precizie şi chiar de creativitate".

Fundaşul Mihai Paul s-a declarat încântat de mutarea la Cluj. "Am mai avut discuţii cu Marcel Ţenter, când eram la lotul naţional, el m-a convins mai ales prin rezultatele de anul acesta. Acest transfer este exact ce mi-am dorit şi sper să avem cât mai multe succese împreună, inclusiv pe plan european. Pe fani îi aşteptăm alături de noi, nici nu mă îndoiesc că aşa va fi, sunt fericit că o sa am parte de atmosfera binecunoscuta de la Cluj!",a spus jucătorul.

Mihai Paul are 29 de ani, iar de-a lungul carierei a mai jucat la CSM Bucureşti, BCMUS Piteşti, Dinamo Bucureşti, Elba Timişoara şi CSU Ploieşti, în Divizia A, dar a avut parte şi de o experienţă în Costa Rica, la Escazu şi Fedelitas.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite