Campioana ICIM Arad, în pragul desfiinţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Istoria echipelor care au câştigat titlul naţional la baschet feminin şi apoi au intrat în impas financiar se repetă. După ce în sezonul trecut Municipal Târgovişte se zbătea cu o echipă

Istoria echipelor care au câştigat titlul naţional la baschet feminin şi apoi au intrat în impas financiar se repetă. După ce în sezonul trecut Municipal Târgovişte se zbătea cu o echipă de junioare după ce câştigase titlul în 2007, acum Baschet Club ICIM Arad e în aceeaşi situaţie.

Campioana naţională en-titre este la un pas de desfiinţare în urma retragerii sponsorului principal, firma de construcţii ICIM.

Antrenorul principal al echipei, Adrian Budurean, şi-a dat demisia, iar clubul urmează să se despartă de toate stranierele din lot.

 “Situaţia este incertă în momentul de faţă, sponsorul nostru luând decizia de a renuţa într-o primă fază la jucătoarele străine achitându-le însă toate plăţile la zi”, a declarat Dan Moraru, directorul tehnic al echipei şi cel care va asigura interimatul pe postul de antrenor.

Stranierele rămân pentru cupele europene

Jucătoarele din străinătate care au evolut până acum la echipă au decis să rămână totuşi la echipă pentru a disputa restul partidelor din FIBA Eurochallenge Cup, competiţie în care Aradul a pierdut până acum toate cele trei întâlniri.

Echipa va continua să joace în Divizia A urmând a apela la o serie de junioare pentru a completa lotul. “Vom iniţia o colaborare cu CSŞ Gloria Arad care ne va asigura 6 jucătoare în vârstă de 15 ani”, a spus Dan Moraru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite