CSU Ploieşti va juca în sezonul 2011-2012 în comuna Brazi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana României la baschet masculin, CSU Ploieşti, va evolua în meciurile de pe teren propriu, din sezonul 2011-2012, în sala din comuna Brazi, din cauză că sala ploieşteană a intrat în renovare şi modernizare.

După nouă sezoane de la promovarea în Divizia A, CSU Ploieşti este nevoită să joace în altă locaţie decât sala prahoveană, din cauză că aceasta a intrat în renovare şi va suporta lucrări de modernizare. Formaţia ploieşteană va oferi un show, pentru a marca "mutarea" la Brazi, într-un sat din apropiere, Negoieşti.

În 15 august, la doar trei zile de la reunirea echipei, baschetbaliştii de la CSU Ploieşti vor avea drept spectatori aproximativ 150 de copii, cu vârste cuprinse între 7-15 ani. Clubul prahovean a anunţat, luni, că jucătorii vor susţine mini-antrenamente şi concursuri de aruncări libere, iar cei mai buni 50 de participanţi vor primi câte un tricou original de joc.

La acţiunea din 15 august vor participa membri ai conducerii, antrenorii echipei CSU Ploieşti, plus jucătorii Burlacu, Szijarto, Negoiţescu şi Dumitrescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite