CSU Cuadripol Braşov, aproape de a furniza surpriza etapei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSU Brasov este "lanterna rosie" a Diviziei A Foto: Bogdan Craciun
CSU Brasov este "lanterna rosie" a Diviziei A Foto: Bogdan Craciun

În etapa a XVIII-a a Diviziei A de baschet masculin, CSU Cuadripol Braşov a fost învinsă, in extremis, pe propriul teren, de „U" Mobitelco Cluj-Napoca, cu 76-83, pe sferturi 29-20, 11-19, 18-20, 18-24.

Fără vedeta Casey Wohlleb în lot, „studenţii" braşoveni au continuat prestaţia bună de la începutul acestui an, ţinând în şah, până spre final, una dintre cele mai puternice echipe din baschetul românesc.

În cele din urmă, experienţa şi valoarea superioară a clujenilor şi-au spus cuvântul, iar CSU Braşov a căzut din nou pe ultima treaptă a ierarhiei, întrucât SCM Craiova a produs surpriza etapei şi a învins pe BC Argeş Piteşti.

Pentru gazde au punctat: Bubanja - 24p, Ivanov - 15p, Paliciuc - 13p, Marinkovic - 12p, Mladenovic - 10p şi Drăguş - 2p.

De la oaspeţi s-au evidenţiat: Krstanovic - 29p, Lawrence - 17p, Cuic - 14p şi Lăpuşte - 12p.

A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre. Dacă ne concentram mai mult la finalizare, poate reuşeam să producem surpriza. Trebuie să fim conştienţi că diferenţa de valoare dintre cele două echipe este uriaşă.

Un singur jucător de la Cluj valorează cât toată echipa noastră. Lipsa lui Wohlleb a fost un handicap mare pentru noi. Jocul bun ne dă speranţe pentru viitor şi privesc cu încredere meciurile următoare", a declarat antrenorul braşovenilor, Dan Calancea.

Vezi aici toate rezultatele etapei si clasamentul la zi din Divizia A

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite