BASCHET: Darnell Clavon, noul antrenor al sibienilor de la CSU

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: Darnell Clavon, noul antrenor al sibienilor de la CSU
BASCHET: Darnell Clavon, noul antrenor al sibienilor de la CSU

Noul antrenor al echipei de baschet CSU Sibiu este americanul Darnell Clavon, fost jucător al echipei în perioada 2004-2008.

Clavon a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători de către publicul sibian în cele patru sezoane pe care le-a petrecut la echipa de pe malul Cibinului. El a fost căpitanul echipei, şi în primul său sezon la Sibiu a fost ales cel mai bun fundaş al Diviziei A, în ancheta site-ului eurobasket.com.

Americanul s-a stabilit în România şi a primit cetăţenia română după ce s-a căsătorit cu iubita sa, Camelia Bereş, o sibiancă de care s-a îndrăgostit acum doi ani.

Clavon îl înlocuieşte pe germanul Peter Schomers, care anul trecut a dus echipa către câştigarea medaliilor de bronz fiind foarte aproape de a elimina în semifinale campioana României, CSU Asesoft Ploieşti. Schomers a avut în mai multe rânduri dispute aprinse cu conducerea clubului şi, aflat la final de contract, a preferat să se întoarcă în Germania. “Nu ştiu ce voi face deocamdată dar nu vreau să mai antrenez în România în sezonul următor. Aş putea însă să mă întorc peste un an”, a spus neamţul, care are la rândul său o poveste de dragoste cu o sibiancă.

Altfel, conducerea formaţiei sibiene a bătut palma cu Brandon Johnson şi Earl Brown, doi jucători care au evoluat pentru CSU şi în campionatul trecut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite