CSS Giurgiu merge mai departe. Primul meci după moartea lui Hardy va avea loc sâmbătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSS Giurgiu
CSS Giurgiu

Echipa de baschet masculin CSS Giurgiu a plecat astăzi spre Timişoara acolo unde sâmbătă, 22 octombrie, va evolua contra formaţiei locale BC. Va fi primul meci pe care giurgiuvenii îl vor disputa disputa după moartea coordonatorului de joc Chauncey Hardy.

Dacă la un moment dat s-a pus problema retragerii din campionat, iată că baschetbaliştii şi oficialii formaţiei CSS Giurgiu au strâns rândurile şi vor continua în Divizia A.

Fără Seals şi Eller, cei doi americani semnând deja cu SCM U Craiova şi BC Levski Sofia, fără un coordonator veritabil şi fără antrenor, giurgiuvenii nu vor să se facă de râs pe terenul ocupantei locului 2, BC Timişoara.

„Am reînceput antrenamentele de luni şi uşor-uşor încercăm să ne revenim. Momentul de miercuri, ziua în care Chauncey Hardy a fost înmormântat a fost unul emoţionant, care cred că îi va afecta din nou pe băieţi” a declarat Marian Damian, preşedintele CSS Giurgiu.

Acesta va însoţi echipa la Timişoara, şi, alături de căpitanul Alin Guţă, va îndeplini rolul de antrenor. Cel mai probabil, Cezar Stănescu va juca pe postul de coordonator de joc.

Un sârb, aproape de Giurgiu
În aşteptarea deciziei finale a tehnicianului Theo Evans care urmează să dea un răspuns ferm dacă va mai reveni sau nu la echipă după decesul lui Chauncey Hardy, oficialii giurgiuveni testează în aceste zile un nou jucător. Este vorba despre fundaşul sârb Bosko Stojakovic aflat încă de miercuri la Giurgiu.

Nou-promovată în Divizia A, formaţia CSS Giurgiu a disputat până acum două partide, ambele câştigate.

Moartea lui Chauncey Hardy, survenită pe 9 octombrie în urma unei bătăi crunte încasate într-un club din Giurgiu, au făcut ca echipa de la malul Dunării să amâne partidele cu CSU Atlassib Sibiu şi CSU Ploieşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite