BASCHET: CSM Bucureşti, victorie în derby-ul nou promovatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: CSM Bucureşti, victorie în derby-ul nou promovatelor
BASCHET: CSM Bucureşti, victorie în derby-ul nou promovatelor

CS Municipal Bucureşti s-a impus ieri cu scorul de 82-65 în faţa celor de la Gladiator Cluj, într-un meci din prima etapă a Diviziei A la baschet masculin, ce a opus cele două echipe promovate în această vară în urma turneului de la Mediaş.

Partida s-a decis în primele patru minute care au urmat pauzei mari, atunci când, cu Paul Helcioiu în prim plan, bucureştenii au reuşit să marcheze 10 puncte consecutive, ducând scorul la 53-42. Conducătorul de joc al gazdelor a marcat 5 puncte în acel forcing, a trimis o pasă decisivă pentru Santana, care a marcat de la trei puncte şi a mai reuşit o recuperare ofensivă pentru a oferi o nouă posesie echipe sale. Marojevici a completat cu două puncte seria celor de la Municipal, pivotul sârb fiind cel mai bun jucător de pe teren cu 21 de puncte şi 13 recuperări.

Conduşi de americanii Levi Levine, 18 puncte, şi Ronald Howard II, 17 puncte, clujenii nu au mai reuşit să revină în meci în ultimele două sferturi. Gladiatorii au marcat doar 6 dintre cele 23 de aruncări de trei puncte încercate şi nu au reuşit să profite de cele 18 mingi pierdute de către gazde.

Gazdele s-au distanţat în ultima parte, diferenţa finală, de 17 puncte, fiind cea mai mare înregistrată de-a lungul partidei.

Vezi aici statistica completă a meciului


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite