Branko Cuici a părăsit campioana U Mobitelco pentru BC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbalistul sârb Branko Cuici a semnat un contract valabil în următorul sezon, cu formaţia BC Timişoara, la doar două zile după ce anunţa fanii "U" Mobitelco că părăseşte campioana, pentru a fi alături de familie.

Sârbul Branko Cuici, triplu finalist şi campion naţional, cu U Mobitelco BT Cluj anunţa în 2 iulie că e nevoit să se despartă de formaţia ardeleană, din cauză că trebuie să fie alături de familie şi, mai ales de fiica sa, care va începe şcoala. Cuici şi-a luat rămas-bun de la fanii clujeni într-un mod emoţionant, spunând că părăseşte oraşul mai bogat spiritual, după ce şi-a făcut o mulţime de prieteni.

"Două au fost argumentele pentru care am venit la Timişoara: proiectul baschetbalistic foarte bun şi faptul că fiica mea începe şcoala, anul acesta, la Zrenjanin, şi doresc să fiu mai aproape de familie. Vrem să jucăm un baschet inteligent şi să ne batem pentru titlu, sezonul viitor. Zlatko Jovanovic mi-a fost coleg la Novi Becej, este un jucător de mare valoare şi cred că poate deveni cel mai bun conducător de joc din România", a afirmat Branko Ciuc, după semnarea contractului.

La doar două zile distanţă, luni, clubul BC Timişoara a anunţat că Branko Cuici este noul său jucător, ex-clujeanul semnând un contract valabil pe un sezon, cu drept de prelungire. De asemenea, la BC Timişoara va evolua şi bosniacul Zlatko Jovanovici, care a evoluat ultima dată în prima ligă iraniană. Jovanovici are 1.80 metri, 27 de ani şi joacă pe postul de fundaş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite