„U“ Mobitelco, obligată să obţină cel puţin o victorie la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„U“ Mobitelco va juca astăzi, la Mediaş, cu Gaz Metan, cel de-al treilea meci al semifinalei Diviziei A de baschet masculin. Meciul va începe la ora 18.00

Baschetbaliştii de la „U“ Mobitelco vor întâlni astăzi, la Mediaş, pe Gaz Metan, în cel de-al treilea meci al finalei Diviziei A la baschet masculin. După primele două partide disputate în Sala Sporturilor „Horia Demian“, scorul la general este 1-1. Pentru a spera la accederea în finală, elevii lui Marcel Ţenter sunt nevoiţi să câştige un meci din cele două programate pe terenul sibienilor, altfel fiind eliminaţi din competiţie.

În cazul în care cele două formaţii îşi vor împărţi victoriile în meciurile de azi şi mâine, partida decisivă se va disputa la Cluj, „U“ Mobitelco având avantajul unei clasări mai bune în sezonul regulat. „Plecăm la Mediaş optimişti. Scorul este egal şi avem nevoie de cel puţin o victorie pe terenul lor. Ştim că va fi greu să o obţinem, însă avem puterea să facem acest lucru. Toţi băieţii sunt apţi şi decişi să facă două jocuri foarte bune acolo“, a spus Ţenter.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite