Baschetbaliştii "bătăuşi" ratează primele partide de la CM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru baschetbalişti, doi sârbi şi doi greci, au fost suspendaţi mai multe meciuri la Campionatul Mondial din acest an, pentru implicarea lor în bătaia generală ce a avut loc cu ocazia unui meci amical între naţionalele Serbiei şi Greciei.

Căpitanul naţionalei Serbiei, Nenad Krstici, bănuit că s-a aflat la originea bătăii generale şi care şi-a petrecut o noapte în închisoare după ce a aruncat un scaun în direcţia unui jucător grec, a fost suspendat de Federaţia Internaţională de Baschet (FIBA) pentru trei meciuri şi amendat cu suma de 45.000 de franci elveţieni, aceasta fiind cea mai mare sancţiune dintre cele patru.

Coechipierul său, Milos Teodosici, a fost suspendat două meciuri, la fel ca alţi doi componenţi ai naţionalei Greciei, Antonis Fotsis şi Sofoklis Schortsanitis.

Forul internaţional a decis şi amendarea cu câte 20.000 de franci elveţieni a federaţiilor naţionale din cele două ţări.

Bătaia generală a avut loc săptămâna trecută la amicalul dintre Grecia şi Serbia. Jucătorii s-au luat la bătaie după ce arbitrii au fluierat un fault comis de sârbi asupra lui Fotsis. În timpul incidentelor, Nenad Krstici l-a lovit cu scaunul în cap pe un jucător grec, arbitrul punând capăt meciului înainte de final.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite