Baschetbaliştii de la Memphis Grizzlies nu au voie să joace cărţi pe bani la deplasări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
baschet
baschet

Baschetbaliştii echipei Memphis Grizzlies (NBA) nu mai au voie să joace cărţi pe bani în timpul deplasărilor cu avionul, ca urmare a unei altercaţii între OJ Mayo şi Tony Allen cauzată de o datorie la un joc.

"Ne aflam în avion, într-un spaţiu închis, şi lucrurile s-au animat. În orice caz, s-a terminat, nu se mai fac pariuri pe bani în avion. Le-am spus jucătorilor că ar fi bine să citească o carte sau să se distreze altfel", a declarat antrenorul Lionel Hollins.

Mayo şi Allen, care s-au bătut, luni, în timpul călătoriei de la Los Angeles la Memphis, nu au fost sancţionaţi de club şi şi-au cerut scuze reciproc. Potrivit presei din Memphis, Mayo avea ochiul umflat după incident şi nu a jucat în meciul de marţi, cu Oklahoma City, motivul oficial fiind faptul că are bronşită.

OJ Mayo nu i-ar fi plătit lui Allen o datorie de 1500 de dolari, fapt pentru care coechipierul său l-a lovit de cel puţin cinci ori.

În urmă cu un an, un caz similar după o partidă de poker în avion între baschetbaliştii Gilbert Arenas (atunci la Washington Wizards) şi Javaris Crittenton a degenerat, iar Crittenton a ajuns să îl ameninţe pe Arenas că îi va trage un glonţ în genunchi dacă nu îşi va plăti datoria. La o zi după acest incident, Arenas a intrat în vestiarul echipei din Washington cu arme de foc şi i-a spus lui Crittenton să aleagă una. Ulterior, el a susţinut că a fost o glumă. Suspendat pentru restul sezonului, Arenas a evitat să fie condamnat la închisoare, după ce a pledat vinovat pentru port ilegal de armă.

CSU Atlassib Sibiu va juca două partide de pregătire înaintea primului meci oficial din retur

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite