Baschetbalistele tricolore au fost învinse acasă de Letonia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de baschet feminin a României a debutat cu înfrângere în grupa B a preliminariilor CE din 2011, pierzând sâmbătă, la Bucureşti, în faţa reprezentativei Letoniei, cu scorul de 47-76 (24-33).

Deşi la prima pauză conduceau cu 17-13, româncele au scăpat jocul din mână în al doilea sfert, permiţând ex-sovieticelor să preia nu numai iniţiativa ci şi conducerea pe tabelă, pe care nu au mai cedat-o până la finalul confruntării.

Marcatoarele echipei noastre au fost Paşcalău 12 puncte, Mărginean 10, Diaconu 6, Ciocan 6, Pop 4, Mandache 4, Uiuiu 3, Pârău 2, în timp ce de la adversare s-au remarcat în principal Basko 11 şi Karklina 10 puncte.

Următoarele meciuri ale României din grupa B sunt programate astfel: cu Serbia (17 august, deplasare), cu Israel (20 august, Târgovişte), din nou cu Letonia (23 august, deplasare), cu Serbia (26 august, Târgovişte) şi cu Israel (29 august, deplasare).

În primul meci din grupa B, disputat joi, favorita seriei, Israel, a dispus de Serbia, pe teren propriu, cu scorul de 93-65. Naţionala feminină a României a participat ultima dată la un turneu final de Campionat European la ediţia din 2007.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite