BASCHET: Baschetbalista Diana Pop a născut o fetiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Componenta echipei TSV 1880 Wasserburg, Diana Pop a adus pe lume o fetiţă! Fericitul eveniment a avut loc vineri, 5 iunie, iar noua membră a familiei Pop se numeşte Alessia Patricia. Micuţa a cântărit la naştere 2,660 kilograme şi a avut 49 de centimetri lungime. Diana Pop a născut prin cezariană iar acum se simte foarte bine, urmând să fie externată în această săptămână.

Diana a spus pentru "Adevărul": "Mă simt minunat şi m-am bucurat enorm atunci cînd am ţinut-o în braţe, pentru prima dată, pe Alessia Patricia. A fost un sentiment de nedescris". Diana Pop are cinci titluri consecutive de campioană a Germaniei, toate cucerite cu formaţia din Wasserburg.

După fericitul eveniment, Teo Pop, tatăl Alessiei şi soţul Dianei Pop, radia de bucurie. "Micuţa este extraordinară şi m-am îndrăgostit din prima clipă de ea. Atât fetiţa cât şi mămica se simt bine şi abia aşteaptă să ajungă acasă!", a mai spus Teo Pop pentru site. Diana a adăugat: "Mă simt minunat şi m-am bucurat enorm atunci cînd am ţinut-o în braţe, pentru prima dată, pe Alessia Patricia. A fost un sentiment de nedescris". Diana Pop are cinci titluri consecutive de campioană a Germaniei, toate cucerite cu formaţia din Wasserburg.

Conform cerinţelor spitalului din Wasserburg, Diana şi Alessia Patricia vor mai rămâne, sub supraveghere, până cel mai târziu miercuri, 10 iunie. "Acesta este regulamentul lor de ordine interioară şi trebuie respectat. Doctorii ne-au spus că totul este în ordine acum şi abia aşteptăm să treacă aceste zile pentru a o aduce pe cea mică acasă", a declarat, pentru "Adevărul", Teo Pop.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite