Baschetbalist din NBA, amendat cu 50.000 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul echipei americane de baschet Portland Trailblazers, Rudy Fernandez, a fost amendat de NBA cu suma de 50.000 de dolari, ca urmare a unor declaraţii făcute de agentul acestuia din Europa, săptămâna trecută, informează cotidianul Marca.

Potrivit sursei citate, Rudy Fernandez a declarat recent că doreşte să plece din NBA, unde nu s-a acomodat după doi ani petrecuţi la echipa din Portland, pentru a reveni în Spania, însă oficialii echipei americane nu au acceptat încă plecarea acestuia.

Agentul european al jucătorului, Gerard Darnes, a declarat, săptămâna trecută, în cadrul unei emisiuni radiofonice, că Fernandez nu mai poate continua să joace în NBA şi că situaţia sa este mai mult "de natură umană" decât sportivă şi că, astfel, ar trebui să i se respecte dorinţa. În plus, Darnes ar fi trimis email-uri unor jurnalişti americani pentru ca aceştia să susţină punctul de vedere al jucătorului.

Fernandez a mai fost amendat cu 25.000 de dolari în luna august a acestui an, pentru declaraţii făcute de data aceasta de agentul său din SUA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite