Baschet/Tricolorii au pierdut şi al doilea amical cu Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de baschet masculin a României a fost învinsă pentru a doua oară în deplasare din Bulgaria, la Sofia, sâmbătă, scor 96-73 (44-40), în faţa reprezentativei ţării vecine.

arcatorii echipei noastre, antrenată de americanul John Carl Neumann au fost: Szijarto 11 puncte, Nicoară 11, M. Paul 10, Silvăşan 8, Drăguşin 7, Macaveiu şi Dumitrescu, câte 6, Căpuşan 5, Haiduc 3, Jucan, Chetreanu şi Moldoveanu, câte 2.

Din tabăra adversă s-au remarcat Calloway şi Ivanov, cu câte 17 puncte.

Vineri, în prima partidă amicală jucată la Sofia, România a cedat cu 73-89, confruntarea reprezentând debutul pe banca tehnică tricoloră a tehnicianului Neumann.

Alte verificări ale naţionalei, în pregătirea celor oficiale din preliminariile CE din 2011 sunt programate în această lună, la un turneu în Georgia, dar şi în Slovacia şi Luxemburg.

Naţionala masculină a României va începe în luna august o nouă campanie de calificare în primul eşalon european, care ar putea fi ultima de acest fel, având în vedere că FIBA Europe a anunţat că pentru CE din 2013 se va schimba sistemul de calificare, fără două divizii valorice, după ce numărul echipelor participante a fost mărit de la 16 la 24.

În preliminariile Campionatului European din 2011 (Divizia B), naţionala tricoloră va evolua în grupa B, alături de echipele Suediei, Albaniei, Azerbaidjan şi Belarus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite