Baschet/LeVar Seals va continua la CS Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbalistul american LeVar Seals şi-a prelungit contractul cu echipa CS Otopeni, la care vor evolua şi sârbii Miljan Medvedj şi Aleksandar Belanovici.

Toţi cei trei jucători au fost coechipieri la U Mobitelco Cluj, în urmă cu două şi trei sezoane, dar pe rând au plecat la alte formaţii. Seals şi-a încercat norocul mai întâi în Polonia, dar după câteva meciuri s-a renunţat la serviciile sale, americanul venind în iarna lui 2009 la CS Otopeni. Belanovici a jucat şi el la CS Otopeni în sezonul 2008-2009, la fel ca fundaşul Miljan Medvedj, după care primul a trecut la Dinamo Bucureşti, iar cel de-al doilea a revenit la U Mobitelco Cluj.

Medvedj a fost nevoit să accepte oferta de la CS Otopeni, după ce formaţia clujeană l-a transferat pe postul de fundaş pe Claudiu Fometescu, fost la Dinamo Bucureşti.

CS Otopeni va debuta în noul sezon în dubla cu nou-promovata Poli Iaşi, în 22 şi 26 septembrie, în prima fază a Cupei României, după care, în 2 octombrie, va evolua în prima etapă a Diviziei A, în deplasare, cu CS Otopeni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite