Baschet şi strălucire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Superstarurile din finala NBA le-au ţinut cu sufletul la gură pe vedetele din showbizul american, care au dat şi 44.000 de dolari pe un bilet în primele rânduri.Jack Nicholson, Denzel Washington, Rhianna sau Tiger Woods s-au aflat în tribune la meciurile finalei, unde un bilet în primele rânduri a costat până la 44.000 de dolari.

Finala NBA 2009 dintre Los Angeles Lakers şi Orlando Magic este cea mai urmărită finală din ultimii cinci ani. Pe lângă audienţele crescute, cererea uriaşă de bilete a săltat binişor preţul acestora.

Iar locurile special rezervate high-life-ului american au atins cote fabuloase. Recordul este deţinut, desigur, de Staples Center, arena celor de la Lakers, unde la meciul cu numărul doi, câştigat de gazde în prelungiri, cel mai scump bilet a costat 44.000 de dolari, preţ oficial.

Sunt locurile aflate pe parchet, la marginea terenului şi unde pot fi văzute vedete de talia lui Jack Nicholson sau Denzel Washington. Jack Nicholson are rezervat pe viaţă locul său la Staples Center, de fiecare dată acelaşi, imediat în apropierea băncii de rezerve a oaspeţilor.

De acolo poartă nenumărate discuţii, fie cu antrenorul sau jucătorii echipei oaspete, fie cu oficialii partidei, dese fiind cazurile în care reclamaţiile sale la adresa arbitrajului sunt extrem de zgomotoase. Pentru a vedea supervedetele de zeci de milioane de dolari din finala NBA, şi americanii de rând au fost nevoiţi să deschidă larg portofelul. La aceeaşi partidă din Los Angeles, cele mai ieftine tichete de intrare, cele cu locuri rezervate în înaltul sălii, de unde jucătorii abia se văd, au costat 290 de dolari bucata.

Coasta de Est, mai ieftină

image

Atunci când acţiunea s-a mutat în Orlando, pe coasta de Est a Statelor Unite, preţurile la biletele de intrare au mai scăzut. Astfel, Tiger Woods, pentru locul său de la marginea terenului de joc a plătit 39.000 de dolari. Woods a fost prezent la meciurile de acasă ale echipei din Orlando însă pentru a-şi susţine echipa favorită, pe Los Angeles Lakers.

La partida cu numărul patru din Orlando, câştigată de Lakers după prelungiri, au fost văzuţi în primele rânduri Rihanna şi fostul ei prieten, rapper-ul Chris Brown. Cei doi însă au păstrat distanţa stând la capetele opuse ale aceluiaşi rând. Selecţionata vedetelor a fost întregită la meciul patru de rapper-ul Ludacris, fostul star al wrestling-ului Hulk Hogan, regizorul Spike Lee sau actorul Chris Tucker.

Dincolo de strălucirea din primele rânduri, cei care au vrut să fie martori la meciurile din Florida au fost nevoiţi să plătească ceva mai puţin ca cei de pe Coasta de Vest. Cel mai ieftin bilet la Amway Arena din Orlando a costat 161 de dolari.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite