Baschet: Jucător dat dispărut la BC Mureş, după un test antidoping pozitiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BC Mures (foto: Radu Roşca, bcmure.ro)
BC Mures (foto: Radu Roşca, bcmure.ro)

Conducerea echipei de baschet masculin BC Mureş a anunţat, miercuri, că a renunţat la serviciile jucătorului Uros Mirkovici, în timp ce americanul Devonne Giles este dat dispărut, după ce testul antidrog a relevat un rezultat pozitiv.

Mureşenii au renunţat la serviciile lui Uros Mirkovici, despărţirea având loc pe cale amiabilă, după ce jucătorul nu a reuşit să se adapteze în echipa antrenată de Deri Csaba. Mirkovici a jucat un singur meci pentru BC Mureş, cel pierdut în deplasare, la BC Timişoara, în turul optimilor de finală ale Cupei României.

Al doilea jucător, care nu mai face parte din lotul mureşean, este americanul Devonne Giles. El a susţinut probe de joc, dar a părăsit echipa fără a anunţa conducerea. "Cu toate că avea nişte calităţi care îl recomandau, Giles a produs la testul antidrog un rezultat pozitiv, iar la aflarea acestuia a dispărut fără urmă. Conducerea clubului este în continuare în căutarea cel puţin a încă unui jucător străin", se arată în comunicatul BC Mureş.

Echipa ardeleană a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, fiind eliminată de BC Timişoara, iar sâmbătă va debuta în Divizia A, în deplasare, cu Poli Iaşi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite