BASCHET: Steaua, înfrântă în Liga Balcanică de o echipă de studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: Steaua, înfrântă în Liga Balcanică de o echipă de studenţi
BASCHET: Steaua, înfrântă în Liga Balcanică de o echipă de studenţi

Steaua Turabo Bucureşti a pierdut prima partidă susţinută în Liga Balcanică, scor 75-83, pe teren propriu, cu Mornar Bar din Muntenegru.

Oaspeţii, cu un lot al cărui medie de vârstă este de 22 ani, s-au bazat pe o apărare agresivă pe tot terenul, pe aproape întreaga durată a partidei şi pe evoluţia de excepţie a lui Miloş Djurisici. Conducătorul de joc de 21 de ani a marcat 21 de puncte până la pauza mare, încheind partida cu 28 de puncte. 

Virgil Stănescu şi Ronald Timus au fost principalii realizatori ai roş-albaştrilor. Fostul căpitan al echipei naţionale a reuşit să încheie partida cu un double-double, 19 puncte, 10 recuperări, în timp ce Timus a marcat tot 19 puncte.

Steliştii au ratat exasperant de la libere, transformând doar 14 dintre cele 31 de încercări în timp ce oaspeţii nu au ratat decât două aruncări libere din cele 31 de care au beneficiat.

Cei de la Mornar au tranşat definitiv partida în a doua jumătate a sfertului doi atunci când au reuşit un forcing de 12 puncte marcate şi numai două primite. De la 67-66 în favoarea Stelei scorul a devenit 69-78, şi oaspeţii nu au mai putut fi ajunşi din urmă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite