BASCHET: Otopeni, victorie pe muchie de cuţit cu BC Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: Otopeni, victorie pe muchie de cuţit cu BC Mureş
BASCHET: Otopeni, victorie pe muchie de cuţit cu BC Mureş

În cel mai nebun meci al primei etape a Diviziei A la baschet masculin, CS Otopeni a revenit în ultimul sfert, cu ajutorul lui LeVar Seals, pentru a smulge pe final o victorie în faţa celor de la BC Mureş, scor 66-63.

Seals a marcat opt puncte în sfertul al patrulea şi a reuşit un capac la fundaşul lituanian al oaspeţilor, Marius Pociukonis, când mai erau două minute de joc, iar gazdele erau conduse la un punct 61-62. Căpuşan a preluat soarta meciului din mâinile lui Seals, marcând următoarele patru puncte, pentru a duce scorul la 65-62 şi a pecetlui soarta partidei. Mandache, de la gazde, şi Pociukonis, de la oaspeţi, au mai marcat în final câte o liberă pentru a stabili scorul final.

Într-un meci cu puţine puncte, în care apărările, dar şi greşelile individuale au făcut diferenţa, cele două echipe s-au aflat pe rând în scaunul şoferului. Otopeniul a început fulminant şi a marcat 10 puncte consecutive în debutul jocului, însă a avut o cădere inexplicabilă în sfertul al doilea, pe care l-a cedat cu 12-30.

Cu Reed şi Pora de neoprit, oaspeţii au reuşit un scor parţial de 17-4 în ultimele cinci minute ale sfertului al doilea pentru a transforma un deficit de 7 puncte într-un avantaj de 6 puncte. Mureşenii au reuşit să se menţină în avantaj şi în sfertul al treilea, intrând cu un avantaj de patru puncte în ultimele 10 minute ale meciului, 50-54.

În sfertul al patrulea a fost din nou rândul gazdelor să forţeze. Otopeniul a marcat opt puncte consecutive pentru a prelua pentru prima oară conducerea după sfertul al doilea, cu 61-60, scena fiind apoi pregătită pentru finalul fierbinte în care gazdele şi-au păstrat sângele rece.

Vezi statistica completă a meciului


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite