BASCHET: Yao Ming, de netrecut, Houston înving Pistons după 2OT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pistons nu au putut să treacă de Marele Zid Chinezesc, Pierce i-a condus pe cei de la Celtic către victorie cu Miami iar Sixers nu au putut să-l dărâme pe Shaq "The Big Cactus" acasă la el în Phoenix. Rezumatul meciurilor de azi-noapte din NBA:

Houston Rockets – Detroit Pistons 106-101 (2 OT)
Marele zid chinezesc a fost de netrecut pentru Detroit Pistons. Yao Ming a reuşit 31 de puncte, 15 recuperări, dar echipa sa, Houston Rockets a avut nevoie de două reprize de prelungiri pentru a tranşa disputa cu Pistons. „Băieţii răi” nu au putut conta pe Allen Iverson, Rasheed Wallace şi Rip Hamilton, trei dintre piesele grele. Astfel greul a fost dus de către veteranul Antonio McDyess care a încheiat partida cu 14 puncte, 20 de recuperări, 3 intercepţii şi 3 capace. Houston s-au distanţat decisiv în debutul celei de-a doua reprize de prelungiri, când au reuşit un forcing de 10-0. Fiecare dintre echipe a avut şansa să câştige meciul, Pistons la finalul timpului regulamentar, când a ratat Herrmann şi Houston după prima repriză de prelungiri când Ron Artest, 26 de puncte, a ratat în ultima secundă.

Boston Celtics – Miami Heat 112-108 (OT)
După două încercări ratate de a obţine victoria care îi aisgură matematic primul loc în Divizia Atlantic, campioana NBA Boston Celtics a câştigat după un meci dramatic întâlnirea cu Miami Heat. A fost un duel fără prea multe staruri, Ray Allen şi Kevin Garnett, respectiv Dwyane Wade absentând din cauza accidentărilor. În lipsa lor Paul Pierce a fost responsabil cu spectacolul dar şi omul decisiv pentru Celtics. Liderul „verzilor” a postat 36 de puncte, 11 recuperări şi 5 pase decisive. Meciul a fost unul dramatic în sfertul patru când nicio echipă nu a reuşit să se distanţeze la mai mult de 3 puncte şi au fost 11 schimbări de lider. Paul Pierce a ratat şansa de a câştiga meciul în ultima secundă din timpul regulamentar. În prelungiri cei de la Miami au cedat, reuşind doar 3 coşuri din acţiune din 13 încercări. Debutantul Michael Beasley a fost principalul realizator pentru Heat cu 21 de puncte şi 7 recuperări.

Phoenix Suns – Philadelphia 76-ers 126-112
După ce au trecut de campionii NBA într-o manieră dramatică, coş de trei puncte în ultima secunde a lui Andre Igoudala, cei de la 76-ers nu au mai avut forţa necesară să reziste în faţa lui Shaquille „The Big Cactus” O’Neal. 26 de puncte şi 11 recuperări a reuşit Shaq, sprijinit în a doua jumătate de Jason Richardson cu 23 din cele 25 de puncte ale sale şi Phoenix Suns obţin cea de-a treia victorie consecutivă. Deşi se află la 4 victorii de locul opt ocupat de Dallas Mavericks, Suns încă mai speră la playoff. „Simţim că putem să ajungem acolo” a spus după meci Steve Nash, autor a 24 de puncte şi 10 pase decisive. Suns au avut patru marcatori cu peste 20 de puncte, Grant Hill contribuind şi el cu 21. După meciul extraordinar cu Lakers, Igoudala a marcat doar 11 puncte pentru Philadelphia, liderul celor de la Sixers fiind Andre Miller cu 23 de puncte.

Alte rezultate:
Indiana Pacers – Portland Trail Blazers 85-95
Danny Granger 35p / Brandon Roy 20 de puncte
Greg Oden, prima alegere în draftul anului 2007, a revenit la Blazers după o absenţă de o lună şi a reuşit 4 puncte şi 7 recuperări

Charlotte Bobcats – Sacramento Kings 104-88
Gerald Wallace 25 puncte, 12 recuperări / Rashad McCants 30 puncte

New York Knicks – New Jersey Nets 89-115
All Harrington 21 puncte / Vince Carter 29 puncte

New Orleans Hornets – Minnesota Timberwolves 94-93
Chris Paul 26 puncte, 10 pase decisive, 5 intercepţii / Kevin Love 23 puncte, 11 recuperări

Milwaukee Bucks – Orlando Magic 80-106
Charlie Villanueva 17 puncte / Dwight Howard 28 puncte, 12 recuperări, 7 pase decisive

Oklahoma City Thunder – Chicago Bulls 96-103
Kevin Durant 25 puncte / Derrick Rose 25 puncte

Memphis Grizzlies – Denver Nuggets 109-111
Rudy Gay 30 puncte / Carmelo Anthony 35 puncte

Los Angeles Clippers – Washington Wizards 123-108
Eric Gordon 26 puncte / Antawn Jamison 24 puncte, 11 recuperări, 7 pase decisive
Baron Davis a reuşit pentru Clippers 20 de pase decisive, egalându-şi recordul carierei la acest capitol.

  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite