BASCHET: Superman Howard a zburat deasupra campionilor de la Celtics

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dwight Howard a reuşit 16 puncte, 22 de recuperări şi 3 capace în faţa campionilor NBA, Boston Celtics, şi Orlando Magic conduce cu 1-0 seria din semifinalele Conferinţei de Est după victoria cu 95-90 din primul meci. Meciul al doilea va avea loc miercuri noapte şi va fi transmis în România, în direct, de Boom Sport One, începând cu ora 03.00. 

Citeşte şi: Houston învinge Lakers chiar la Staples Center din Los Angeles

Orlando Magic a reuşit să reziste în faţa unei noi reveniri spectaculoase a celor de la Boston Celtics. Dacă în seria cu Chicago Bulls, împinsă până în meciul decisiv, Celtics au jucat 4 meciuri cu prelungiri, de această dată campionii NBA nu au mai reuşit să răstoarne situaţia pe final. Orlando a condus la 28 de puncte diferenţă la începutul sfertului al treilea, scor 65-37. Însă atunci când mai erau 43 de secunde până la final, Celtics se apropiaseră la doar 4 puncte, după ce Ray Allen completase o revenire incredibilă cu singura sa aruncare reuşită de la trei puncte din acest meci.

Orlando au scăpat însă de coşmar după ce JJ Reddick şi-a păstrat calmul de la linia de aruncările libere şi a făcut inutilă aruncarea reuşită din spatele semicercului de către Paul Pierce atunci când mai erau 6,6 secunde de joc. Magic au avut 6 jucători cu peste 12 puncte marcate.

Pentru Celtics situaţia din acest meci nu este una neobişnuită, ei revenind anul trecut, pentru a câştiga meciul 4 din finala cu Los Angeles Lakers, de la un deficit de 24 de puncte. "Trebuie să aşteptăm să fim conduşi cu 25, 26 de puncte şi abia apoi ne trezim", a comentat autoironic Paul Pierce la finalul meciului. Pierce a fost principalul marcator la gazdelor cu 23 de puncte sprijinit de Rajon Rondo cu 14 puncte 10 recuperări şi 8 pase decisive.

Meciul al doilea se va disputa în noaptea de miercuri spre joi şi va fi transmis în România, în direct şi în exclusivitate de Boom Sport One începând cu ora 03.00.

Rezumatul meciului 1:

Embedded video from NBA Video

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite