BASCHET: Phoenix Suns au marcat 154 de puncte cu Warriors (video)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Phoenix Suns a marcat 154 de puncte în deplasare la Golden State, Dwight Howard a reuşit 28 de puncte şi 20 de recuperări cu Jazz iar campionii NBA, Boston Celtics, au pierdut al treilea meci din ultimele patru întâlniri. Principalele evenimente întregistrate azi noapte în NBA:

Golden State Warriors – Phoenix Suns 130-154
Phoenix Suns şi-a recăpătat apetitul ofensiv sub antrenorul Alvin Gentry şi au marcat 154 de puncte azi-noapte pentru a trece de Golden State Warriors, scor final 154-130. Jason Richardson a fost cel mai bun marcator pentru Suns cu 31 de puncte urmat de Shaquille O’Neal, cu 26 de puncte. Pentru Phoenix au marcat toţi jucătorii din lot cu excepţia lui Stromile Swift. Monta Ellis a fost principalul realizator pentru Golden State cu 26 de puncte. Suns se află în urmărirea celor de la Dallas Mavericks pentru a prinde locul 8 în conferinţa de Vest, ultimul care asigură calificarea în playoff. Ei au fost ajutaţi chiar de liderii conferinţei, LA Lakers care au învins Dallas. De partea cealaltă, Warriors au pierdut orice şansă de a mai prinde playoff-ul în acest an.

Orlando Magic – Utah Jazz 105-87
Dwight Howard a avut o altă peformanţă demnă de un Superman, reuşind 28 de puncte şi 20 de recuperări în victoria pe care echipa sa, Orlando Magic a reuşit-o în faţa jazzmenilor din Utah. Howard conduce liga la capitolul recuperări şi capace şi poate deveni doar al cincilea jucător care reuşeşte acest lucru într-un sezon după Kareem Abdul-Jabbar, Bill Walton, Hakeem Olajuwon şi Ben Wallace. Carlos Boozer a reuşit şi el un double-double pentru Utah, 23 puncte şi 13 recuperări, însă jucătorii pregătiţi de Jerry Sloan nu au găsit soluţii pentru Howard, ajutat şi de cele 16 puncte şi 6 pase decisive ale lui Rafer Alston.

Milwaukee Bucks – Boston Celtics 86-77
Campionii NBA scârţâie fără superstarul Kevin Garnett şi au ajuns la cea de-a treia înfrângere în ultimele patru partide. Paul Pierce şi Ray Allen s-au lovit de apărarea celor de la Bucks şi au marcat împreună doar 23 de puncte, principalul realizator de la Celtics fiind Kendrick Perkins cu 26 de puncte şi 12 recuperări. Charlie Villanueva a marcat 11 dintre cele 19 puncte ale sale în sfertul al patrulea iar Milwaukee a reuşit doar cea de-a patra victorie în ultimele 13 meciuri. Celtics mai au nevoie de o singură victorie pentru a reuşi, matematic, să câştige divizia Atlantic.

Dallas Mavericks – LA Lakers 100-107
În prefaţa unei posibile întâlniri din primul tur al playoff-ului din Conferinţa de Vets, Lakers au rezistat unui forcing al celor de la Dallas din debutul sfertului 4, pentru a încheia cu victorie al treilea meci dintre cele două echipe din acest sezon. Kobe Bryant a marcat 28 de puncte dar Pau Gasol (25p, 8rec), Trevor Ariza (26p) şi Lamar Odom (10p, 14 rec) au contribuit din plin la succes. Conduşi pe toată durata partidei, Dallas au reuşit un forcing incredibil de 21-2 pe finalul sfertului 3 şi începutul sfertului patru şi au condus la 6 puncte cu şapte minute înainte de final, 95-89. Două coşuri consecutive de trei puncte ale lui Kobe Bryant le-au tăiat aripile celor din Dallas care nu au mai reuşit să-şi revină după ce Lakers au răspuns cu 12 puncte la rând pentru 101-95.

Alte rezultate:
Toronto Raptor – Indiana Pacers 110-87
Atlanta Hawks – Portland Trailblazers 98-80
Detroit Pistons – Memphis Grizzlies 84-89
Philadelphia 76-ers – Miami Heat 85-77
Cleveland Cavaliers – New York Knicks 98-93
Washington Wizards – Sarcramento Kings 106-104
Los Angeles Clippers – New Jersey Nets 107-105 

Rezumatele meciurilor de duminică noapte:

Cele mai spectaculoase 10 faze de duminică noapte:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite