BASCHET: Nordul câştigă All Star Game România 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionata Nordului a câştigat All Star Game-ul baschetului masculin românesc, ediţia 2009, scor 145-128 în faţa jucătorilor din Sud.

Cel mai bun jucător al competiţiei a fost desemnat JuJuan Cooley, conducătorul de joc al celor de la BC Mureş, care a încheiat partida cu 15 puncte şi 11 recuperări.

Câştigătorul concursului de trei puncte a fost clujeanul Mihai Silvăşan, care a reuşit un parcurs aproape perfect prin cele cinci poziţii. Silvăşan a înscris 13 aruncări dintre cele 15 de care a beneficiat, smulgându-i titlul lui Arvydas Cepulis, care s-a clasat al doilea cu 9 reuşite.

Cel mai aşteptat moment al show-ului baschetbalistic, concursul de slam-dunk s-a desfăşurat în pauza mare a partidei şi a fost câştigat de Bryant Matthews de la CSU Atlassib Sibiu. Liderul marcatorilor din campionat l-a depăşit în finală cu o execuţie uimitoare pe David Lawrence de la BC Piteşti. Matthews şi-a trecut mingea printre picioare înainte de a o îndesa în inel şi a fost desemnat de către publicul braşovean drept câştigător al concursului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite