BASCHET: Ioannis Diamantakos va antrena echipa ICIM Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: Ioannis Diamantakos va antrena echipa ICIM Arad
BASCHET: Ioannis Diamantakos va antrena echipa ICIM Arad

Tehnicianul grec Ioannis Diamantakos a acceptat, luni, oferta de a prelua funcţia de antrenor al echipei feminine de baschet ICIM Arad, el urmând să semneze un contract valabil pe unul sau pe două sezoane, transmite corespondentul NewsIn.

Fostul antrenor, Dan Moraru, va ocupa funcţia director tehnic al echipei şi va colabora cu Ioannis Diamantakos.

Moraru a vorbit despre colaborarea cu noul tehnician: "Mi-a confirmat telefonic că acceptă oferta noastră, va semna probabil pe o perioadă de un an sau doi, asta vom stabili în luna iulie, când va veni la Arad. Important este că avem un nou antrenor, eu urmând să ocup funcţia de director tehnic".

De asemenea, Moraru a explicat şi ce urmează să facă noul tehnician în următoarea perioadă: "Ştie ce jucătoare ne dorim, urmează să le contacteze şi el, poate găsi 1-2 soluţii din Grecia, dintr-un campionat pe care îl cunoaşte foarte bine. Deocamdată nu am făcut niciun transfer, pentru că foarte multe jucătoare fug de România şi aşteaptă alte oferte. Continuăm tratativele şi în perioada următoare sperăm să avem noutăţi şi din acest punct de vedere, pentru că trebuie să ne întărim lotul".

Ioannis Diamantakos a fost prima opţiune a conducerii ICIM-ului pentru funcţia de antrenor, care l-a preferat pe grec deoarece acesta a lucrat la lotul naţional de tineret cu câteva jucătoare ale echipei arădene, plus că ştie destul de bine şi campionatul feminin intern, deoarece a fost secund timp de două sezoane la "U" Cluj.

BC ICIM Arad a ocupat locul 5 în acest campionat, după ce la începutul sezonului avea ca obiectiv titlul, iar din cauza crizei financiare acesta a fost schimbat cu o clasare în primele şase echipe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite