BASCHET: Denver spulberă Hornets chiar în New Orleans: 121-63

0
Publicat:
Ultima actualizare:

New Orleans Hornets au stabilit un nou record în NBA. Dar nu unul de care să fie mândri. Au suferit cea mai severă înfrângere din playoff-ul NBA din ultimii 51 de ani, 58 de puncte deficit în partida cu Denver Nuggets.

New Orleans Hornets se află la un singur meci distanţă de eliminarea din playoff după ce au cedat umilitor în meciul 4 cu Denver Nuggets, scor 121-63. Jucătorilor de la Hornets, în frunte cu starul lor Chris Paul, nu le-a ieşit absolut nimic. Paul a marcat doar patru puncte şi doar trei jucători din echipă au trecut de graniţa celor 10 puncte marcate.

De partea cealaltă Denver a jucat aproape perfect, cu 7 jucători având peste 10 puncte marcate, conduşi de liderul lor Carmelo Anthony, 26 de puncte. În condiţiile în care apărarea celor de la Hornets a fost dezastruoasă, iar atacurile lor s-au oprit de 26 de ori în urma mingiilor pierdute şi de şase ori în capacele apărătorilor de la Denver, diferenţa de la final a fost perfect normală.

Ultima oară când o echipă din NBA pierdea la o asemenea diferenţă în playoff revoluţia din Cuba era în toi, Paul McCartney şi John Lennon compuneau prima piesă împreună iar Brazilia învingea Suedia cu 5-2 în finala Campionatului Mondial de Fotbal. Se întâmpla şi 1958 când Minneapolis Lakers (în prezent Los Angeles Lakers) învingea St. Louis Hawks (în prezent Atlanta Hawks) cu 133-75.

Embedded video from NBA Video

Los Angeles Lakers – Utah Jazz 107-96 - Lakers se califică în semifinalele Conferinţei de Vest cu scorul de 4-1
E clar că lui Kobe Bryant şi coechipierilor săi nu le place jazz-ul. Şi au hotărât să reducă la tăcere cât mai repede orchestra din Utah. Cele 31 de puncte ale lui Kobe Bryant şi cele 26 de puncte şi 15 recuperări ale lui Lamar Odom au fost de ajuns pentru ca Lakers să încheie după numai cinci meciuri acest sfert de finală din Vest. Totuşi jucătorii antrenaţi de Phil Jackson nu au arătat însă jocul şi motivaţia prin care au ajuns anul trecut în finala NBA. Pentru LA urmează o serie cu învingătoarea dintre Houston şi Portland, în timp ce jucătorii de la Utah probabil că deja împachetează pentru a pleca în vacanţă.

Embedded video from NBA Video

Miami Heat – Atlanta Hawks 71-81 (scorul seriei 2-2)
Vulturii din Atlanta nu par afectaţi de căldura din Miami. Hawks au egalat seria în urma unui joc colectiv excelent (au avut şase jucători cu peste 10 puncte marcate). Dwyane wade a marcat pentru Miami 22 de puncte, fiind sprijinit de către veteranul Jermaine O’Neal cu 20 de puncte. 

Embedded video from NBA Video

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite