BASCHET: Clujenii, somaţi să câştige derby-ul Ardealului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele echipei „U” Mobitelco Cluj, Mircea Cristescu, i-a avertizat pe antrenori şi jucători că în cazul în care nu vor trece de CSU Atlassib Sibiu în primul tur din play-off-ul Diviziei A la baschet masculin, vor primi jumătate din salariu până la finele sezonului.

„Am avut o şedinţă mai dură în care le-am comunicat tuturor că dacă echipa nu va trece de Sibiu în primul tur din play-off, salariile vor fi diminuate cu 50 la sută. Dacă echipa se va califica în semifinale, îşi conservă drepturile de a primi bonusurile prevăzute prin contracte, pentru că va rămâne în cursă pentru îndeplinirea obiectivului final, plus salariile complete”, a declarat Mircea Cristescu.

De asemenea preşedintele grupării clujene a operat o serie de modificări în regulamentul de ordine interioară, cu prevederi mult mai stricte în ceea ce priveşte prezenţa la antrenamente, viaţa extra sportivă şi alte activităţi. „Indiferent cât va dura parcursul nostru în play-off, 10 zile, 3 săptămâni, o lună, aceste noi prevederi şi penalizările de rigoare rămân actuale”, a mai spus Cristescu.

Aceste măsuri vin după ce echipa clujeană a fost învinsă în ultimul meci din sezonul regulat în deplasare la Gaz Metan Mediaş, şi a pierdut astfel avantajul terenului propriu în confruntarea din primul tur al play-off-ului cu CSU Atlassib Sibiu.

Programul complet al playoff-ului:
CSU Asesoft Ploieşti (1) – BC Argeş Piteşti (8)
BC Elba Timişoara (2) – Energia Rovinari (7)
CSU Cuadripol Braşov (3) – CS Otopeni (6)
CSU Atlassib Sibiu (4) – „U” Mobitelco Cluj Napoca (5)
În paranteză, locurile ocupate la finalul sezonului regulat.

Primul tur se joacă pe sistemul cel mai bun din trei meciuri, echipele mai bine clasate având avantajul terenului propriu. Partidele se vor disputa la 16 aprilie, 22 aprilie şi, dacă este necesar, la 25 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite