Asesoft şi Elba, în lupta pentru titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploieştenii se tem de forţa timişorenilor, formaţie ce a terminat pe locul doi în sezonul regulat.Echipele  Asesoft şi Elba Timişoara vor disputa finala actualei ediţii de campionat la baschet masculin, după ce au învins, în meciurile decisive, Atlassib Sibiu, respectiv Otopeni.

CSU Asesoft Ploieşti a învins-o miercuri, pe propriul teren, pe Atlassib Sibiu, scor 82-72, iar de partea cealaltă, Elba Timişoara s-a calificat în premieră în finala Diviziei A, după s-a impus în ultimul meci pe propriul teren, în faţa formaţiei CS Otopeni, scor 87-69 (48-42).

Formaţia timişoreană a câştigat meciurile 1, 3 şi 5, în timp ce Otopeni s-a impus în a doua şi a patra partidă.Finala campionatului naţional de baschet se va juca pe sistemul cel mai bun din 5 meciuri, la datele de 17, 20, 23, 26 şi 30 mai.

„Finala cu Timişoara o să fie mai grea decât semifinala, pentru că Elba este o echipă care a terminat pe locul doi campionatul şi este o formaţie pe care n-am mai întâlnit-o de mult timp“, a declarat Sebastian Ghiţă, patronul echipei CSU Asesoft.

Suporterii echipei Atlassib Sibiu, constituiţi în Asociaţia „Al 6-lea jucător” Sibiu, au dat publicităţii un comunicat în care protestează faţă de „deciziile greşite de arbitraj care au influenţat rezultatul meciului patru din semifinala dintre CSU Sibiu şi Asesoft Ploieşti“. Astfel, ei au decis suspendarea oricărei forme de promovare a baschetului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite