Usain Bolt, impresionat de viteza lui Ribery

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atletul jamaican Usain Bolt, triplu campion mondial şi olimpic, s-a declarat impresionat de viteza pe care o are cu mingea la picior fotbalistul francez Franck Ribery, într-o întâlnire pe care a avut-o cu cu jucătorii şi antrenorii echipei Bayern Munchen.

"Este impresionant ceea ce face atunci când porneşte cu mingea şi începe să dribleze", a spus Bolt.

Usain Bolt a precizat că este "nebun după fotbal" şi a amintit că a practicat mult acest sport în timpul şcolii. El a recunoscut însă că viteza sa nu îi permite să compenseze lacunele sale tehnice, mai ales în ceea ce priveşte controlul balonului, pentru a începe o nouă carieră.

"Însă vreau să lucrez la asta şi poate că sezonul viitor voi putea juca la Bayern Munchen", a glumit Bolt alături de tehnicianul Louis van Gaal.

Atletul şi-a exprimat şi admiraţia faţă de Bastian Schweinsteinger, jucătorul care l-a impresionat cel mai mult la Cupa Mondială din Africa de Sud şi care i-a oferit un tricou al naţionalei Germaniei.

Bolt s-a deplasat la Munchen pentru o întâlnire cu doctorul Hans Muller-Wohlfahrt, care este şi medicul echipei Bayern. El a decis, după ce a fost văzut de specialistul german, să nu mai concureze până la finalul sezonului, din cauza unor probleme la spate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite