VIDEO Jamaicanii s-au supărat că Usain Bolt are o relație cu o femeie... albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Usain Bolt
Usain Bolt

Deţinător al recordurilor mondiale pe distanţele de 100 de metri şi 200 de metri, jamaicanul Usain Bolt şi-a supărat conaţionalii pentru modul de viaţă ales.

Aceştia îi reproşează atletului că are o relaţie cu „o femeie albă" care nu ajută în niciun fel Jamaica. Bolt are o relaţie de şase luni de zile cu creatoarea de modă din Slovacia Lubica Slovak, în vârstă de 28 de ani. Apropiaţii acestora descriu relaţia ca fiind una "foarte serioasă". Un prieten al slovacei a menţionat că cei doi sunt foarte fericiţi împreună.

"Dragostea nu are rasă. Este o conexiune între cele două inimi", a spus acesta, informeayă Daily Mail.

Dar Usain Bolt, 25 de ani, se confruntă pe internet cu criticile conaţionalilor săi pentru alegerea făcută. "Serios Usain! Este clar că unii oameni de culoare care au succes suferă de complexul femeii albe. Şi tu acum?", a scris acesta.

Altul a adăugat dezamăgit. "Alt bărbat de-al nostru furat".

Alţi protestari au fost la fel de vehemenţi. "Din toate fetele de pe insula asta, tu ai ales un iepuraş. Superstarurile astea ne vor dezamăgi întotdeauna dacă ne vom baza pe ele să ne ridicăm identitatea rasei" , s-a lamentat el.

Lubica Slovak a emigrat împreună cu tatăl său în Canada când avea 14 ani. Ea a studiat moda la Universitatea Ryerson, din Toronto. Lubica s-a mutat în Jamaica "după ce s-a îndrăgostit de insulă" într-o vacanţă din 2000.

Celor doi li s-a făcut cunoştinţă anul trecut de către un prieten comun, cântăreaţa de reggae, Tamy Chynn. Puţin după întâlnire, ea a realizat un interviu cu Bolt pentru un ziar slovac şi au început să se întâlnească din noiembrie.

După ce relaţia lor a fost făcută public printr-o poză apărută într-un ziar jamaican, conaţionalii lui Bolt l-au avertizat pe acesta să nu se însoare cu slovacă "pentru că îi va lua toţi banii". Alţii l-au numit pe cel care are trei titluri de campion olimpic la Beijing "noul Tiger Woods", pentru alegerile făcute în viaţa amoroasă.

Contestatarii relaţiei lui Bolt speră ca atletul să aleagă până la urmă pentru căsătorie "o frumoasă jamaică de culoare".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite