Mama Cristinei Bujin îşi va încuraja fiica din tribuna Stadionului Olimpic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul campaniei "Mulţumesc, mamă!", pe care P&G o derulează la nivel mondial, înainte şi în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, mama atletei Cristina Bujin a fost invitată să-şi susţină fiica, din tribună, în timpul concursului care va avea loc în capitala Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. Ea se va alătura mamelor scrimerei Ana Maria Brânză, judoka Alina Dumitru şi jucătorului de tenis Horia Te

Specializată în proba de triplusalt (participă şi la săritura în lungime), Cristina Bujin are 24 de ani şi este la prima participare la Jocurile Olimpice.

Prezenţa mamei în tribuna Stadionului Olimpic va fi o motivaţie în plus pentru obţinerea unei medalii, dar şi o recompensă pentru eforturile depuse de-a lungul carierei de către întreaga familie. "Sportul este esenţial în viaţa fiecărui copil, dar nu am îndrăznit să visez atât de departe când am dat-o pe Cristina la atletism. Noi am fost o echipă de la început, am făcut antrenamentele fizice şi tactice împreună. Calificarea fiicei mele la Olimpiadă este o încununare a muncii pe care am depus-o cu toţii. Faptul că voi fi în tribune la Londra ca să o susţin pe Cristina este cea mai mare împlinire la care poate spera mama unui sportiv", a spus doamna Bujin.

Până în acest moment, Cristina Bujin deţine un record personal de 14,42 de metri, pe care speră să îl depăşească la Jocurile Olimpice de la Londra.

Doamna Bujin va pleca în 5 august la Londra, cu trenul, şi va fi în tribune în ziua finalei de triplusalt, unde Cristina va concura dacă va îndeplini baremul în calificările programate în 3 august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite