Depistată pozitiv, Perkovici spune că este nevinovată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandra Perkovici
Sandra Perkovici

Sportiva croată Sandra Perkovici, campioană europeană în 2010 la aruncarea disculului, a declarat că este nevinovată, luni, la o o zi după ce clubul său a anunţat că a fost depistată pozitiv.

"Este cel mai rău lucru care mi se putea întâmpla. Nu m-am gândit niciodată că numele meu ar putea fi legat într-o zi de dopaj", a spus Perkovici într-o conferinţă de presă la Zagreb.

Clubul Zrinjevac Zagreb a anunţat, în urmă cu o zi, că sportiva în vârstă de 21 de ani a fost depistată pozitiv cu methylhexanamină, o substanţă psihostimulantă, în mai şi iunie, la reuniunile de la Roma şi Shanghai, din cadrul circuitului Liga de Diamant.

"A fost o întâmplare, un accident", a precizat Sandra Perkovici plângând.

Ea a menţionat că nu ştia de prezenţa substanţei interzise într-un medicament pentru "mărirea masei musculare" pe care îl lua din cauza unor dureri la spate. "Sunt conştientă că sezonul este încheiat pentru mine, dar voi reveni mai puternică pentru Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012", a adăugat sportiva.

Directorul Federaţiei Croate de Atletism, Sinisa Ergotici, a declarat că forul o susţine pe sportivă şi a estimat că suspendarea pe care ar putea să o dicteze federaţia mondială nu ar trebui să depăşească şase luni.

Recordul personal al Sandrei Perkovici este de 69,99 metri, înregistrat în luna iunie a acestui an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite