Zeci de români aleargă la Maratonul de la Roma pentru imaginea ţării noastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maratonul de la Roma
Maratonul de la Roma

Daniel este consultant pe probleme de dezvoltare personală şi organizaţional, Gabriel e specialist în IT, Ilie este ofiţer, iar Mariana este economist. Au profesii diferite, sunt de vârste diferite, însă în ciuda diferenţelor, cei patru au o mare pasiune în comun: alergările pe distanţe lungi, informează maraton.info.ro

Pentru 21 martie si-au propus nu doar să termine un maraton, cursa celor 42 de kilometri, ce urmează să se desfăşoare la Roma ci să şi contribuie la promovarea unei imagini mai corecte a României.

"Desigur, sportul este mereu un bun ambasador al unei ţări. Când aude de România, un străin se gandeşte în primul rând la Nadia, la gimnastica, la Gică Hagi sau la Ilie Năstase. Trebuie ştiut însă că România are şi o campioană olimpică la maraton, pe Constantina Diţă. Plecând de aici ne-am gândit că ar fi bine de arătat ca la noi în ţara sunt tot mai mulţi alergători pasionaţi de maraton şi că, nu în ultimul rând, suntem interesaţi de promovarea unei imagini pozitive a României", spune Daniel Lixandru, leaderul unui grup de 25 de alergători români ce urmează să participe la maratonul de la Roma.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite