Bolt visează să fie coechipier cu Rooney

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Usain Bolt
Usain Bolt

Sprinterul jamaican Usain Bolt a declarat duminică că se gândește să devină fotbalist atunci când își va înceta cariera de atlet. El visează să joace pentru Manchester United alături de Wayne Rooney.

”Mi-ar plăcea să devin fotbalist profesionist la finalul carierei. Dacă închei cu atletismul la 30 de ani, cred că voi avea șansa să joc chiar și într-o echipă mai mică din Premiere League, sau din diviziile inferioare. Vreau să joc de mai mult timp și mi-aș dori să văd dacă pot face față”, a declarat Bolt.

Deținătorul recordurilor mondiale la 100 și 200 de metri plat este un fan înfocat al celor de la Manchester United și a recunoscut că visul său este să li se alăture idolilor săi de pe Old Trafford. ”Ar fi o onoare pentru mine să joc alături de Wayne Rooney și de coechipierii săi. Atunci când i-am întâlnit pentru prima oară a fost extraordinar. Am rămas surprins că știau cine sunt”, a mai spus Bolt.

Campionul mondial și olimpic la atletism se vede jucând pe postul de atacant sau mijlocaș, dar recunoaște că mulți apropiați i-au spus că cel mai bine i s-ar potrivi rolul de mijlocaș lateral. ”Pentru că sunt rapid”, a spus Bolt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite