Haile Gebreselassie nu se mai retrage!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Haile Gebreselassie
Haile Gebreselassie

Vestea retragerii ethiopianului Haile Gebreselassie nu mai este de actualitate. Africanul anunţase că nu va mai concura după abandonul la maratonul de la New York. Iată, însă, că el a revenit asupra deciziei. Anunţul a fost făcut de managerul şi agentul sportivului.

Gebreselassie îşi va continua activitatea încă doi sau trei ani. Hermens a precizat că sportivul şi-a schimbat părerea după ce a discutat cu prieteni şi compatrioţi şi a recunoscut că rutierul va trebui să muncească mult pentru a participa la Jocurile Olimpice, de la Londra, în 2012. "Lui Grebreselassie îi place să alerge şi să alerge este viaţa lui. Şi-a schimbat părerea. Nu se poate retrage doar pentru că a pierdut o cursă. După New York, el s-a gândit o săptămâni şi vrea să continue să alerge. Este în formă şi poate fi competitiv în următorii doi sau trei ani", a declarat Jos Hermens.

În vârstă de 37 de ani, Grebreselassie are două titluri olimpice în palmares, în proba de 10.000 m (1996 şi 2000) şi a câştigat patru titluri modniale, tot la 10.000 m.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite