Bianca Perie, locul 4 în finala de la aruncarea ciocanului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două zile în care România a cucerit câte o medalie de argint la Campionatul European de la Barcelona, prin Nicoleta Grasu (disc) şi Marian Oprea (triplusalt), în cea de ieri atleţii noştri au rămas în afara podiumului.

Cea mai bună clasare a obţinut-o Bianca Perie, de patru ori campioană mondială la aruncarea ciocanului şi una dintre marile speranţe ale atletismului românesc. Sportiva din Roman (a împlinit 20 de ani pe 1 iunie, a ocupat locul 4 într-o companie selectă, depăşindu-şi obiectivul propus pentru această competiţie. Bianca a reuşit 71,62 metri la a doua aruncare, însă le-a ratat pe ultimele două. Înaintea ei s-au clasat Betty Heidler (Germania) 76,38 m, Tatiana Lisenko (Rusia) 75,65 m şi Anita Wlodarczyk (Polonia) 73,56 m.

Angela Moroşanu, locul 5 la 400 m garduri

image

Un alt rezultat pozitiv l-a obţinut Angela Moroşanu, la 400 m garduri. Ea a ocupat locul 5, reuşind cel mai bun rezultat al ei din acest an: 54,59 secunde. Titlul european a fost cucerit de Natalia Antiuk, care a stabilit şi un nou record al competiţiei (52,92 secunde).

Iată rezultatele obţinute de ceilalţi atleţi români care au concurat ieri (vineri):

Feminin

Înălţime: Georgiana Zarcan a ocupat locul 11 în prima serie a calificărilor, cu o săritură de 1,83 m, ratând prezenţa în finală.

200 m: Andreea Ogrăzeanu s-a clasat pe 5 în seria a 3-a. Ea a fost cronometrată în 23,89 secunde.

1.500 m: Liliana Bărbulescu a concurat în seria a 2-a, însă nu a terminat cursa.

3.000 m obstacole: Ancuţa Bobocel a terminat pe poziţia a 9-a în finală, în 9:41,20.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite