Usain Bolt se pregăteşte deja pentru Mondialul din 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sprinterul jamaican, Usain Bolt şi-a început de astăzi pregătirea pentru sezonul viitor, mai ales pentru Campionatele Mondiale care vor avea loc la Daegu (Coreea de Sud). După ce a ratat competiţiile din acest final de an din cauza unor dureri de spate, dublu campion olimpic vrea să fie din nou cel mai bun din lume pe distanţa de 100 de metri.

"Nu ne putem antrena în sală, astfel că depindem de vreme să vedem exact când putem începe pregătirile. Luni (n.r.-astăzi) sigur va fi prima întrevedere", a spus antrenorul jamaicanului, Glenn Mills. Jamaica a fost ţinta unor furtuni puternice şi inundaţii în ultima vreme, zece persoane decedând, iar alte 14 date dispărute.

În iunie, Bolt a făcut o pauză de trei săptămâni din cauza unei leziuni la tendonul lui Ahile de la piciorul stâng. Anul acesta, Gay (9''78 la Londres, 9''79 la Bruxelles) şi jamaicanul Nesta Carter (9''78 la Rieti) au alergat mai repede ca Bolt (9''82 la Lausanne) pe distanţa de 100 de metri, acets din urmă stabilind şi recordul sezonului la 200 m (19''52 la Kingston).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite